1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Zaželi - Imam jednu želju

Srijeda, 29 Studeni 2023 06:25

zazeli-550x250

UVOD U PROJEKT "IMAM JEDNU ŽELJU"

Ciljevi Projekta "Imam jednu želju" su: opći cilj - omogućavanje pristupa zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina s područja Općine Jagodnjak, specifični ciljevi: osnaživanje i unaprjeđenje radnog potencijala teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja, zapošljavanjem na području Općine Jagodnjak, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika. Ciljane skupine su: nezaposlene žene prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a bez obzira na duljinu prijave u evidenciji (s naglaskom na starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice o drogama, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine beskućnice, s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem). Ovaj Projekt predviđa zapošljavanje 15 žena pripadnica ranjivih skupina, koje će skrbiti o 60 krajnjih korisnika, tj. ljudi u nepovoljnom položaju (socijalno ugrožene osobe, osobe u starijoj životnoj dobi i druge osobe koje se ne mogu samostalno brinuti o sebi), u periodu od 24 mjeseca. U provedbenom timu bit će 4 osobe: voditelj, projekt koordinator, administrator i knjigovođa.

NABAVA

  • PRIJAVA ZA ISKAZ INTERESA (Objava: 28. I. 2019.!) - Prijava za iskaz intersa za usluge potpore i podrške u kućanstvu klikni OVDJE! Molimo popunite i dostavite u Općinu.
  • JAVNI OGLAS (Objava: 28. XI. 2018.) - Voditelj projekta "Imam jednu želju" - klikni OVDJE!
  • JAVNI OGLAS (Objava: 15. XI. 2018.) - Općina Jagodnjak sklopila je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje za financiranje projekta "Imam jednu želju" iz Programa zapošljavanja žena "Zaželi". Sukladno Ugovoru, Općina raspisuje JAVNI OGLAS:

Pozivamo zainteresirane žene da se prijave. 

vidljivost

 

 

 

 

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko