1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Treća Izložba kolača u Jagodnjaku

PDF Ispis E-mail

 

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 16. VI. 2019. godine, s početkom u 15 sati, u jagodnjačkoj Etnokući "Sanja" održana je treća izložba kolača u organizaciji Udruge žena "Sretne i spretne". Kolači su bili izloženi na četrdesetak tacni, a bilo ih je preko 60 različitih vrsta. Naime, na nekim je tacnama bilo više, čak i po pet vrsta.

20190616-sretne-i-spretne-izlozba-kolacaTema ovogodišnje izložbe bila je – višnja, a na centralnom, ''slatkom i reprezentativnom'' stolu bilo je još desetak drugih vrsta kolača: torte s višnjama, švarcvaldica, tortice Pavlova, mafini, pop cakes, medenjaci, višnje prelivene čokoladom i slične poslastice ''za prste polizati'' te za osvježenje: sok od višanja, sangrija, kokteli...

Izložbu je otvorila predsjednica udruge žena Radmila Dvornić-Stojković, uz isticanje i pohvale svim članicama koje su uložile puno truda da pripreme kolače i da ih lijepo poslože po stolovima. Posjećenost izložbe bilo je teško odrediti jer se stalno dolazilo i odlazilo, ali su svi, osim što su degustirali izložene (po)slastice, uz donaciju organizatori(ca)ma, kolače ponijeli i – kući.

Druženju na izložbu odazvale su se i članice bolmanske udruge "Zlatna žena", petlovačke Udruge žena "Fijolice" i Udruženja žena "Brežanke'' iz Bačkog Brega.

(Tekst i snimci: Rajko Cicak, BaranjaMedija)

(Preuzeto uz dozvolu s web-stranice Mirovne grupe Oaza odavde)

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko