1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Baner
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Medalje na Novosadskom sajmu

PDF Ispis E-mail

Osijek, 16. svibnja 2012.

OBJAVA ZA MEDIJE

Medalje za stočnu hranu PZ Naše selo na Novosadskom sajmu

 

Prvo sudjelovanje i odmah – tri medalje! Poljoprivredna zadruga Naše selo iz baranjskog Jagodnjaka ove je godine prvi put pz nase selo 1sudjelovala u stručnom ocjenjivanju kvalitete stočne hrane na uglednom Novosadskom sajmu.

U konkurenciji više od 30 ocjenjivanih proizvoda u robnoj grupi Hrana za životinje iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije, Komisija za ocjenjivanje kvalitete 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, proizvodima iz Jagodnjaka dodijelila je čak tri medalje.

Velikom zlatnom medaljom ocijenjen je "Super 40% za svinje", Brončanu medalju je dobio proizvod "Super 35% za svinje", dok je još jedna Zlatna medalja dodijeljena proizvodu pod nazivom "Starter za piliće".

Radi se o dopunskim koncentratima za svinje različite uzgojne dobi, odnosno o stočnoj hrani koja se sastoji od proteinskih hranjiva i proizvoda koji su dobiveni preradom uljarica, kao i posebno izolirani proteini iz mlijeka, krumpira i soje i koji služe ishrani prasadi jer su visoko probavljivi. Starter za piliće potpuno je gotova krmna smjesa koja služi za hranidbu pilića i tov brojlera, a pored proteinskih hranjiva sadrži i žitarice. Upravo zbog visoke kvalitete odabranih sirovina i njihova izvrsnog omjera, pz nase selo 2stručnjaci novosadskog Poljoprivrednog fakulteta i Instituta prehrambene tehnologije, odlučili su ovim proizvodima PZ Naše selo iz Jagodnjaka dodijeliti ova vrijedna priznanja.

PZ Naše selo stočnu hranu proizvodi od 2001. godine kada je registrirana mješaona hrane za životinje.

- Sada smo prvi put sudjelovali na ocjenjivanju u sklopu Novosadskog sajma i to s naša tri navedena proizvoda. Ponosni smo na činjenicu da smo osvojili ova vrijedna stručna priznanja. To više, jer se radi o proizvodima koje smo na ocjenjivanje slali izravno iz proizvodnje. Dakle, bez ikakvog posebnog odabira – rekao je nakon primljenih priznanja, dr. vet. med. Anđelko Balaban, upravitelj PZ Naše selo.

 

PANNONIA PROMOMEDIA - MEDIJSKE USLUGE I PROMOCIJA - WWW.PANONIA-PROMEDIA.COM

 

 

 

 

 

 

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko