1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Baner
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Poboljšanje infrastrukture

PDF Ispis E-mail

Dovršetak vodoopskrbe

Ovih dana Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Natječaj za dovršetak izgradnje vodoopskrbne mreže u Jagodnjaku.

Projekt se financira iz Programa EIB II, a financijska sredstva osigurana su iz Proračuna Republike Hrvatske (40 %), od Evropske investicijske banke (EIB - 50 %) i Proračuna Općine (10%).

Nakon provedenog javnog natječaja i izbora najpovoljnijeg izvođača, izgradit će se vodoopskrbni cjevovod u ulicama Borisa Kidriča, Branka Radičevića i Zmaj Jove Jovanovića ukupne duljine oko 5,5 km. Tako će svi stanovnici imati mogućnost priključka na vodovodnu mrežu.

 

Izgradnja javne rasvjete

Izrada projekata premještanja energetske mreže–električnih kablova sa štendera na krovovima na betonske stupce i javne rasvjete u naselju Jagodnjak upravo se radi. Završetkom izrade projektne dokumentacije, pristupit će se radovima, prvo u glavnoj ulici u Jagodnjaku, a kasnije, etapno, i u drugim sokacima.

 

Asfaltiranje ulice

 

IMAG0462Prošle jeseni urađeni su zemljani radovi i kolnička konstrukcija na nerazvrstanoj cesti Bolman–Majške Međe (1,6 km). Ovih dana izvršeno je asfaltiranje ulice Jovana Lazića (duljina: 640 m, širina: 4 m) u Majškim Međama. Radove je financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova i Općina Jagodnjak.

 Izgradnjom ceste Bolman-Majške Međe znatno je skraćeno rastojanje između ova dva mjesta, olakšan pristup kućama u asfaltiranoj ulici, te pristup njivama u zoni nerazvrstane ceste.

IMAG0464IMAG0465 

 

 

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko