1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

Novci za poljoprivrednike

Autor Admin

12 Travanj 2018

lag_baranjaU ponedjeljak, 16. 04. 2018. g. u Domu u Jagodnjaku održat će se informativna radionica LAG-a Baranja o Natječaju za potpore za osnaživanje postojećih mikro i malih poljoprivrednih gospodarstva. Visina potpore po pojedinom nositelju iznosi do 15.000 €. Na Natječaj se mogu prijaviti mala poljoprivredna gospodarstva, OPG-i, obrti, trgovačka društva i zadruge koji su upisani u Uprisnik poljoprivrednih gospodarstva i kojima je poljoprivreda glavna djelatnost. Više klikni OVDJE!

Obilježena godišnjica Bolmanske bitke

Autor Admin

22 Ožujak 2018

20180317z-1-vijenac opcine jagodnjak(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Petlovac, ovdje-Spomenik, ovdje-Spomenik u Bolmanu, ovdje-Akademija)

- Mir i sloboda svim narodima i da rata više nikad ne bude, želja je svih antifašista – naveo je Nikola Opačić, predsjednik Udruge antifašističkih boraca i antifašista Beli Manastir, koja je – s Općinom Jagodnjak – i ove godine organizirala obilježavanja godišnjice Bolmanske bitke. U subotu, 17. III. 2018. godine, kiša i hladnoća nisu spriječile prisutne da se u značajnom broju okupe na raskrsnici puteva Bolman – Baranjsko Petrovo Selo – Petlovac kod Spomenika borcima III. armije koji su pali toj bici, a koja se vodila od 6. do 21. III. 1945. godine, kako bi se likvidirao bolmanski mostobran i nacističke snage odbacile iz Baranje preko Drave.

Opširnije...

Studentske stipendije, natječaji za udruge i najboljeg sportistu

Autor Admin

13 Veljača 2018

Općina Jagodnjak - potpore/sufinanciranje projekata za udruge: 

Općina Jagodnjak - natječaj za najboljeg sportistu:

Općina Jagodnjak - stpendiranje studenata sa područja Općine:

Jagodnjaku izgradnja važne ulice

Autor Admin

12 Veljača 2018

ZJJU Zagrebu,  8. II. 2018. godine, potpisani su Ugovori o financiranju za projekte iz Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, podmjere 7.2. „Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije”, Tip operacije 7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević potpisao je Ugovor o financiranju za izgradnju nerazvrstane ceste – ulice Zmaj Jove Jovanovića u Jagodnjaku.

Opširnije...

Sretne i spretne

Autor Admin

19 Siječanj 2018


sretne i spretnesretne i spretne 2Udruga žena "Sretne i spretne" iz Jagodnjaka osnovana je u aprilu 2017. godine. Predsjednica Udruge je Radmila Dvornić-Stojković, a tajnica i kontakt osoba Jela Senić (mob.: 098 95 59 697). Udruga broji 50 aktivnih članica.

Bile su od velike pomoći u realizaciji 16. Kulinijade u Jagodnjaku u maju 2017. U junu, napravile su vrlo uspjelu izložbu kolača u etno-kući "Sanja". Krajem oktobra prošle godine, organizirale su fantastičnu i jako posjećenu izložbu/degustaciju ukusnih starih baranjskih jela pod nazivom "Baranjska už'na".

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati