1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

Humanost na djelu

Autor Admin

02 Listopad 2012

dsc03273Statutom Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca potvrđuje se da se u obavljanju misije Pokret rukovodi svojim temeljnim načelima, koja su usvojena su na XX. Međunarodnoj konferenciji (podrijetlo načela) Crvenoga križa održanoj 1965. godine u Beču i koja se od XXV. Međunarodne konferencije Crvenog križa održanoj 1986. godine u Ženevi nalaze u preambuli Statuta. Temeljna načela su: humanost, nepristranost, neutralnost, neovisnost, dobrovoljnost, jedinstvo i univerzalnost.

Opširnije...

Rekonstrukcija dječjeg vrtića u Jagodnjaku

Autor Admin

07 Kolovoz 2012

 

dsc03234

Općina Jagodnjak prošla je na Natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU iz Programa usmjeravanja i rasporeda sredstava za poticanje regionalne infrastrukture i gospodarstva te razvoj potpomognutih područja u 2012. god. s projektom "Završetak rekonstrukcije i prenamjene dječjeg vrtića u Jagodnjaku".  

Opširnije...

Asfaltirana glavna ulica u Jagodnjaku

Autor Admin

01 Kolovoz 2012

 dsc03228Ovih dana, asfaltirana je glavna ulica u Jagodnjaku.

Opširnije...

Lokalna strategija razvoja Baranje

Autor Admin

01 Kolovoz 2012

 lag_baranjaOpćina Jagodnjak - LAG Baranja – Izrada Lokalne strategije razvoja Baranje (LSRB) – Sastanak/radionica s dionicima u Jagodnjaku – 27. 07. 2012.

 

Opširnije...

Knjiga o Bolmanu kakvog odavno više nema

Autor Admin

01 Lipanj 2012

naslovna021U toku 2012. godine očekujemo završetak i promociju monografije "Bolman je bio Bolman", čiji je autor Jovan M. Nedić, pripovjedač Vidoja Bijelić, a autor dodatnog teksta Jovan S. Nedić.
Tema knjige je Bolman, prije svega njegova historija, običaji, ljudi i njihov nekadašnji svakodnevni život. Na preko 600 stranica te s preko 300 slika i s 3 mape obrađena su sljedeća poglavlja: "Iz historije sela i crkvene opštine", "Bolman je bio Bolman", "Ledari", "Poznati Bolmanci", "Bolman u slikama", "Krsne slave u Parohiji bolmanskoj" i "Mali rječnik bolmanskog divana" (s oko 800 odrednica).

Opširnije...

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati