1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Image 1
  • Previous
  • Next
  • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 

Predsjednik Uprave HEP-a u Jagodnjaku

Autor Admin

01 Ožujak 2013

DSC013751. III. 2013. godine, Predsjednik Uprave HEP-a Zlatko Koračević i direktor HEP Elektroslavonije Osijek Danijel Ilić sa suradnicima posjetili su Jagodnjak. 

Opširnije...

Osnivanje Klastera baranjski kulin

Autor Admin

28 Veljača 2013

DSC01350U Jagodnjaku, u prisustvu 30 pozvanih, među kojima su bili prof. Goran Kušec sa Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka, gosp. Josip Jagušt, UN FAO - nacionalni konzultant na projektu zemljopisne oznake, drugih uglednika i proizvođača kulina, u četvrtak 27. II. 2013. godine, održana je osnivačka skupština udruge „Klaster baranjski kulin“.

Opširnije...

Osnivačka skuština Klastera baranjski kulin

Autor Admin

25 Veljača 2013

hucr_logo_turism_hrU srijedu, 27. 02., u 12:00 h, u Sali u prizemlju Doma kulture/Općine Jagodnjak održat će se osnivačka skupština udruge KLASTER BARANJSKI KULIN u sklopu Coolin projekta prekogranične suradnje IPA CBC s Mađarskom.

Udruga se osniva radi poticanja i promicanja razvitka i unapređenja proizvodnje i marketinga kulina i drugih domaćih proizvoda.

 

Opširnije...

LAG Baranja - natječaj

Autor Admin

12 Prosinac 2012

lag_baranjaU okviru izrade Strategije razvoja Baranje 2012.-2013., LAG Baranja raspisao je Natječaj za odabir projekata i projektnih ideja koji će ući u ovaj Dokument. Projekti  i ideje trebali bi biti iz sektora proizvodnje, poljoprivrede, turizma i usluga, obnovljivih izvora energije, izgradnje ruralne infrastrukture i civilnog društva.

Opširnije...

Coolin

Autor Admin

30 Studeni 2012

hucr_logo_turism_hrPécs-Mecseki Borút Közhasznú Egyesület (vinski klaster iz Pečuha), kao vodeći partner, i Općina Jagodnjak, kao partner na projektu, prošli su na 3. natječaju IPA CBC CRO HU s  projektom "Turistički menadžment kulina i drugih lokalnih proizvoda u Baranya i Baranji".

Opširnije...

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati